Allposters
 
Produkter och urval

Vi har det största urvalet postrar (standard och jättestora), konsttryck, svart/vita blanka foton, fotokort, inramade eller monterade postrar och tryck, kalendrar med mera. Vi erbjuder också anpassade inramnings- och monteringstjänster, presentkort och gratis e-kort!

< Back

Söka efter en produkt

Vi har flera verktyg som gör det lättare att bläddra genom vårt omfattande urval, granska en viss kategori eller söka efter ett visst objekt. Vi har skapat gallerier för varje huvudkategori. Inom varje galleri markerar vi ofta Nytillkomna, Toppsäljare och Kundernas favoriter.

Bläddra: Är du inte säker på vad du söker eller vad som finns tillgängligt i tryck?
Besök våra två största gallerier genom att klicka på flikarna "Poster" och "Konsttryck" högst upp på varje sida. Du kan också använda rutan "Kategorihopp" där det finns en meny med de vanligaste huvudkategorierna.

Läsa: Vet du vad du gillar, men behöver tips? Till vänster på varje sida på webbplatsen finns en kategorilänk som du kan klicka på för att visa flera underavdelningar inom respektive kategori. Om du t.ex. gillar djur och klickar på länken till djurkategorin visas vårt utbud av bilder på allt från apor till ödlor!

Söka: Vet du vad du är ute efter? Skriv in ett sökord i sökrutan och tryck på Enter eller klicka på pilen till höger om rutan. Eftersom sökmotorn hämtar alla bilder som matchar sökordet kommer du förmodligen att få mängder av träffar som du kan gå igenom. Om du t.ex. skriver in ordet grön i sökrutan kommer du att få följande resultat att välja mellan:

Seth Green (1 images)
Green Hornet, The (1 images)
Green Goblin (4 images)
Shawn Green (2 images)
Green Bay Packers (7 images)
Green Day (4 images)
< Back

Utföra en beställning

Att beställa från AllPosters.se Privat, Säker och lätt!

 1. Under varje miniatyr (liten) bild visar vi de viktigaste uppgifterna som kan hjälpa dig med ditt inköpsbeslut:
  Namn
  Produkttyp
  Dimensions*
  Artist
  Pris
  Alternativ för beställningsinformation och -visning

  *Observera att de här måtten publiceras i enlighet med en branschstandard som godkänner en variation på 1 x 4 cm.
 2. Om du vill visa en större version av ett visst verk klickar du på själva bilden eller på Visa större bild enligt nedan:
 3. Du kan börja fylla kundvagnen med produkter som du vill köpa genom att klicka på Lägg till i kundvagnen. Artiklarna ligger endast kvar i kundvagnen i några timmar. Om du inte slutför köpet inom den tiden kommer kundvagnen att tömmas. Om meddelandet Kundvagnen är tom visas kan du hämta artiklarna igen genom att klicka på länken till senast visade artiklar, som du hittar i rutan för relaterade kategorier. När du har släppt alla artiklarna i kundvagnen kan du slutföra beställningen!

 4. När du är redo att gå vidare med din beställning klickar du på Gå till kassan.

 5. Ange dina leveransuppgifter. Obs! Om du inte anger att produkten är en present kommer du att få en beställningsbekräftelse via e-post samt en följesedel med prisinformation. Om du beställer en present kan du skriva ett personligt meddelande och då kommer vi inte heller att ange prisuppgifter på följesedeln.

 6. Kontrollera leveransinformationen. Om du behöver ändra något klickar du på webbläsarens "bakåtknapp" och går tillbaka till föregående formulär. Om formuläret är korrekt klickar du på "Nästa".

 7. På nästa sida "Bekräfta inköpet" väljer du leveransalternativ och anger, om tillämpligt, presentkort eller kupongkod. Klicka på "Nästa".

 8. Välj betalningsinställningar på sidan "Hur vill du betala":

  1. Betala online (kreditkort):
   För snabbaste och säkraste service utför du beställningen på vår webbplats och väljer alternativet för onlinebetalning med kreditkort. Använd vår säkra webbplats och drar nytta av vår säkerhetsgaranti! Vi accepterar följande kreditkort:
   Visa
   MasterCard/EuroCard
   American Express
  2. Banköverföring över Internet - Nordea
   En betalning via banktransaktion online eller bankbetalning över internet (IBP) är en metod som verifierar din betalning i realtid via bankens internetwebbplats.
   En sådan betalning gör att Allposters omedelbart kan slutföra din beställning.
   Den här betalningsmetoden är ibland ett alternativ för kunder som inte har ett kreditkort eller inte vill använda kreditkort för onlinebetalningar. Betalning via banktransaktioner online är det snabbaste och mest pålitliga sättet att göra betalningar online.
   Global Collect BV hanterar betalningar via banktransaktion för AllPosters-kunder.

   När du har angett adressinformationen i det första steget i kassaprocessen väljer du alternativet för banktransaktion online och klickar på Fortsätt på sidan Ange betalningsuppgifter. På ett formulär får du välja din bank och du omdirigeras till bankens internetwebbplats för att slutföra betalningen.
  3. Plusgiro
   En banktransaktion offline eller elektronisk betalningsöverföring (EFT) är en lokal elektronisk överföring eller penningtransaktion där köparen deponerar belopp i ett särskilt konto.
   Detta är ett säkert betalningsalternativ för kunder som inte vill betala online med ett kreditkort.
   Global Collect hanterar betalningar via banktransaktioner för samtliga AllPosters-kunder.

   Tre steg behövs för en banktransaktion offline:
   1) Du får ett e-postbrev om bekräftelse med all den information som du behöver för att slutföra processen.
   2) Använd den informationen till att starta en banktransaktion. Själva tillvägagångssättet för transaktionen varierar mellan banker, så kontrollera med din bankkontakt om instruktioner.
   3) Instruera banken att överföra beloppet till Allposters så är du klar. När betalningen har behandlats skickar vi beställningen till dig. Du får även en bekräftelse via e-post med leveransinformation.

   Viktigt! Du måste inkludera ditt referensnummer på din banks överföringsformulär för att vi ska behandla din betalning. Om det inte finns tillräckligt med plats för hela numret i formuläret kommentars- eller referensnummerfält, anger du det i namnfältet efter eller istället för ditt namn. Referensnumret hittar du på informationsformuläret som skapas på bekräftelsesidan och som du erhöll i e-postbekräftelsen.
  4. PayPal
   PayPal-innehåll

  5. Köp nu – betala efter leverans!
   Vi är glada att kunna erbjuda dig att betala mot faktura som en säker och enkel betalningsmetod.
   Med Klarna faktura behöver du aldrig ange dina kontouppgifter och du betalar först efter att du fått din beställning.

   Du har alltid 14 dagar från avsändningsdatum för att betala din faktura
   Du behöver aldrig ange dina bankkonto- eller kortuppgifter till oss

   Observera att Klarna faktura endast kan användas av privatpersoner. Du betalar direkt till Klarna, som vi vidarebefordrar din fordran till.
   Det är möjligt att dina personuppgifter kan användas av Klarna för att verifiera din identitet och kreditvärdighet. Klicka här för att se fullständiga betalningsvillkor för Klarna faktura.

 9. När du har valt betalningsmetod och betalningskanal följer du anvisningarna på respektive sida och går igenom alla uppgifter noga. När du är klar med detta rekommenderas du att skriva ut ett exemplar av sidan med bekräftat beställningsnummer och artiklar. När du har skickat beställningen kommer du att få en bekräftelse via e-post.
För tillfället har vi inte betalningsalternativen COD (betala vid leverans) eller banköverföring.
Beställningsprocess och beräknad tid för leverans

Beroende på kombinationen av beställda objekt kan tiden för beställningsprocessen variera. Eftersom vi vill behålla våra konkurrenskraftiga fraktkostnader skickar vi alla liknande objekt i samma leverans. Observera att beställningar bara skickas/levereras måndag-fredag. Angivna leveranstider inkluderar inte helgdagar.
Om det rör sig om en restorder eller om en artikel skulle vara tillfälligt slut på lagret kan vi hålla även resten av artiklarna tills den artikeln åter finns i lager. När vi väl får in den igen skickar vi hela beställningen till dig.

 
 
Genomsnittlig tid för hantering per artikel:
Objekttyper Tid för hantering
Postrar, tryck, foton, kalendrar,
Vykort, magneter och t-shirtar:
Vanligen 24 timmar
Specialbeställda tryck: 5–7 arbetsdagar
Inramade och monterade objekt: 3–10 arbetsdagar
Obs! Om du beställer både postrar och specialbeställda tryck kan beställningsprocessen ta 5–7 dagar, eftersom vi kommer att leverera dessa artiklar tillsammans.
Genomsnittlig leveranstid i dagar:
Leveranssätt Leveranstid
Standardleverans: 2–5 arbetsdagar efter hantering
Inramade och monterade objekt:
Standardleverans:
(Destinationer i Storbritannien)
48 timmar efter processen
Standardleverans:
(Europeiska kontinenten)
3-7 arbetsdagar efter beställningsprocessen


All information om fraktkostnader finns på vår Fraktkostnadsberäkning.

< Back

Förpackning
Varornas kvalitet är högsta prioritet och vårt engagemang reflekteras i det förpackningsmaterial vi använder:

Du behöver inte vara orolig, om din beställning innehåller en kombination av de här objekten skickas de separat i lämplig förpackning utan extra debitering för fraktkostnad.
Postrar och konsttryck:
Inrullade i skyddande omslagspapper och paketerade i ett papprör.

Glättade foton och fotokort:
Förpackade och skyddade i ett platt 23 cm x 30 cmstandardkuvert av kartong.

Dekorspegel, överföringsbild på kanvas, monterade artiklar och inramade artiklar:
Paketeras i skyddande omslagsmaterial och packas i en slitstark kartong.

Presentförpackning:
I kassan kan du ange om beställningen är en present och skriva en egen hälsning som skrivs ut på följesedeln. Priserna utelämnas. För tillfället kan vi inte erbjuda någon presentförpackning.
< Back

Grossistbransch/inköpsorder

Eftersom vi är återförsäljare säljer vi inte i parti till återförsäljare. Däremot erbjuder vi rabatter vid stora beställningar. Om du vill ha volymrabatt skickar du en begäran via e-post med information om beställningen till vår kundtjänst på bestallningar@allposters.com så kontaktas du av en av våra säljare.

< Back

De vanligaste frågorna från nya besökare
Vad är skillnaden mellan en poster och ett konsttryck?
Konsttrycket är vanligen tryckt på kraftigare papper, som är tjockare och ofta har mer struktur.

Varför är vissa konsttryck dyrare än andra?
De flesta av de dyrare konsttrycken, om de inte är förstorade, kan vara en del eller en kombination av följande:
 • Signerad av konstnär - Konstnärens signatur visas på trycket.
 • Begränsad utgåva - Utgivaren eller konstnären har släppt en begränsad utgåva av varje tryck.
 • Screentryck – Ett konsttryck som målas på genom en duk. Varje färg kräver en separat duk och trycks med bläck av högre kvalitet.
 • Litografi – En tryckmetod där bilder eller text målas med exempelvis krita på sten, som sedan används för att framställa tryckta bilder.

Vad gör jag om jag inte hittar det jag söker?
Läs igenom avsnittet: Söka efter en produkt.

Om du fortfarande inte hittar det du söker beror det sannolikt på att produkten inte finns i tryck längre och därmed inte finns att köpa.

Vad är en originalfilmposter eller en dubbelsidig filmposter?
Originalfilmaffischer trycks vanligen i ett begränsat antal exemplar och är endast tillgängliga under en kort period. Dessa affischer är ofta dubbelsidiga med ett spegelvänt tryck på baksidan.

Vad står H/C, S/N och S/N/L/E för?
H/C – Ett nytryck av en originalposter eller ett originaltryck. Bilden trycks i svartvitt och handmålas sedan av en professionell konstnär. I vissa fall kan färger och skuggor skilja sig något från originalet.

S/N: Ett tryck som signerats av den konstnär som färglade trycket.

S/N/L/E: Ett tryck som signerats av den konstnär som färglade trycket och som är en begränsad utgåva.
< Back