Allposters

Inramning

Det finns fortfarande människor som inte ramar in sina tavlor hos oss och vi förstår verkligen inte varför. Vi har de bästa priserna på inramning – överallt. Dessutom är det enkelt att rama in tavlor hos oss. Så fort du hittat det perfekta trycket är egentligen den jobbiga biten över. Då behöver du bara hitta en ram och en passepartout som passar till.

Så här fungerar det:

Klicka på knappen Visa inramad. Så här ser knappen ut: Det är jätteenkelt. Du behöver bara placera musmarkören över den och klicka. Du befinner dig nu i vår inramningsateljé.

• Steg 1: Välj väggfärg. Om du till exempel har ett rött rum väljer du röd färg. Då kan du se hur ramen ser ut mot en röd vägg. Voilà!
  • Steg 2: Välj färg på ramlisten. Svart? Brun? Espresso? Lila? Oavsett vilken färg du önskar så finns den hos oss. Du kanske vill ha en färg som matchar möblerna i ditt hem, eller kanske plocka upp en färg i trycket? Eller varför inte båda?!
  • Steg 3: Välj en passepartout. En passepartout är snyggt. Två passepartouter ser ännu bättre ut, men det är dyrare. Tre passepartouter är det absolut snyggaste alternativet men också det dyraste. Börja med en och se hur det ser ut. Vill du ha hjälp att välja passepartout?
  • Steg 4: Välj UV-skyddande eller antireflexbehandlat glas till ditt tryck. Du kan även välja budgetalternativet med akrylinglasning i klart standardglas, som även det skyddar trycket under en lång tid.
  • Steg 5: Fråga din partner om råd eller, om du redan vet vad du vill, slå till! Det är så enkelt att du helt enkelt inte kan misslyckas. Vi är så övertygade att vi kan göra det till ett löfte:

Du kommer älska det! (I annat fall får du lämna tillbaka.) Det är sant. Det här är ett unikt erbjudande. Men vi vet också att ingen är bättre än du på att designa en ram till ditt hem. Tror du oss inte? Prova. Du har ju inget att förlora.

Klicka här om du vill ta del av våra expertråd om passepartouter, ramar och upphängning, så att ditt nya konstverk kommer till sin fulla rätt!

< Back

Montering
Kvalitetsgaranti!

Ramar utan kant. Det här alternativet ska du välja om du vill att ditt hem ska se stilrent och elegant ut och inte vill rama in din konst i ramar. Det kommer att se ut som om trycket flyter på väggen, och dina vänner kommer att imponeras av skuggorna som trycket lämnar på väggen bakom de fasade kanterna. Vi har fler goda nyheter. Genom att montera trycket skyddar du det mot smuts, fingeravtryck, UV-strålning och fukt. Det är toppen eftersom du då slipper oroa dig för att människor förstör trycket när de blir exalterade och kommer alltför nära det. Men allvarligt talat. Om du fäster trycket direkt på väggen håller det en tid. Monterar du däremot trycket blir det inte bara snyggare – det varar dessutom för evigt.

Så här fungerar det: Leta upp det perfekta trycket eller den perfekta postern. Under knappen Lägg till i kundvagnen finns en länk, "Visa monterad". Klicka på den och läs mer. Om du är nöjd med ditt val klickar du på knappen Lägg till i kundvagnen. Klart. Visst är det enkelt? Anmärkning: Tyvärr är inte montering tillgängligt för alla tryck. Vi kan till exempel inte montera mycket små tryck (eller mycket stora tryck).

Du kommer älska det! (I annat fall får du lämna tillbaka.) Det stämmer, ännu fler goda nyheter. Vår nöjd kund-garanti gäller även för montering.

Klicka här om du vill veta mer om den här unika tjänsten.

< Back

Berätta för en vän

Ser du något du tycker om på AllPosters.se? Använd den här funktionen och berätta för familj och vänner om de objekt vi har på AllPosters.se. Det är ett fantastiskt verktyg för att dela med sig av presentidéer! Om du vill använda den här funktionen klickar du på länken "Berätta för en vän" under varje bild.

< Back

Meddela mig

Vet du vilken kategori du gillar, men vill ha fler tips? Vi kan meddela dig när vi lägger till nya artiklar på Webbplatsen som skulle kunna intressera dig. Om du vill utnyttja den här funktionen klickar du på länken för att få meddelanden om nya artiklar av den här typen, som finns under varje bild. Då visas vilka kategorier som hör ihop med den bild du har valt. Om du vill få ett meddelande när det kommer nya produkter i någon av dessa kategorier markerar du motsvarande ruta, anger din e-postadress och klickar på meddelandelänken. Så fort det kommer nya artiklar skickar vi ett e-postmeddelande till dig.

Om du hittar en artikel på AllPosters.se som du vill ha, men som är markerad Utsåld kan vi meddela dig så fort den åter finns i lager! Om du vill använda den här funktionen anger du helt enkelt din e-postadress i rutan under bilden. Så snart artikeln finns i lager igen får du ett e-postmeddelande från oss.

< Back

Posterklubben

Få senaste nytt från oss först av alla! Gå med i Posterklubben och få vårt kostnadsfria nyhetsbrev fullspäckat med specialerbjudanden och rabatter, information om nya produkter, presentförslag och mycket mer!

Registrera dig NU!

< Back

Samarbetsprogram

Samarbeta med en av internets mest tillförlitliga partners! Länka till över 100 000 produkter och tjäna upp till 20 % provision med 10 cookie/returdagar för alla produkter - och få betalt varje månad. Om du är webbansvarig kan du gå med nu och tjäna pengar på din webbplats.

Klicka här om du vill veta mer

< Back

Vanliga frågor om specialtjänster och funktioner

Varför kan jag inte rama in vissa postrar eller tryck som finns på er webbplats?

Trycket eller kombinationen av tryck, beskärning, mattering och listverk är för stort för inramning. Vi kan bara rama in kombinationer när den största sidan är mindre än 114 centimeter och den mindre sidan är mindre än 89 centimeter.
Du kan försöka minska storleken genom att:
  • Beskära ett tryck
  • Ta bort passepartout
  • Välja en mindre ramlist
  • Välj mellan våra förstorade mattor

Kan ni rama in eller montera ett tryck som jag redan har och som jag inte har köpt av er?

Den tjänsten är tyvärr inte tillgänglig för tillfället.

Det här är en present. Kan jag lägga till en hälsning och vad händer om presenten inte kommer fram i tid?

När du betalar kan du ange att beställningen är en present och skriva ett personligt meddelande. Meddelandet skrivs på följesedeln och vi kommer inte att ange priset på följesedeln. Du kan dessutom utnyttja våra kostnadsfria e-kort. Du behöver bara leta rätt på den bild som du vill skicka, klicka på den och välja Skicka som gratis e-kort. Med hjälp av den här kostnadsfria tjänsten kan du informera mottagaren om att presenten är på väg.

När jag ramar in en bild hos er, vad betyder alternativen Beskärning och Ingen beskärning?

BESKÄR: Om du väljer att använda mattering och din poster/ditt tryck har en färgad kant är det vanligt att beskära kanten och mattan till bildkanten. I ett sådant fall tas kanten och all tillhörande text bort, mattan slutar precis på bildkanten. Det innebär att den färdiga storleken blir mindre än de dimensioner som visats för trycket.

Matterad till bildkant

BESKÄR INTE: Om du väljer mattering och din poster/ditt tryck har en färgad kant visas kanten. Mattan och ramen anpassas till utsidan av det tryckta papperet. Det innebär att den färdiga storleken blir nästan samma som de dimensioner som visats för trycket.

Matterad till bildkant
< Back